Az e-Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zrt.-t 2000-ben magánbefektetők alapították, akik pénzügyi és gazdasági szakemberekként már többször szembe kerültek azzal a problémával, hogy a bankok által kínált pénzügyi megoldások palettája nem minden kis- és középvállalkozás számára képes az ideális finanszírozási megoldást kínálni.

A társaság még ma is kis létszámmal, ám igen magas szakmai színvonalon, személyre/üzletre szabottan végzi a faktorálási tevékenységet. Cégünk küldetésének és kiemelt feladatának tekinti, hogy biztosítsa a hazai kis- és középvállalkozások szereplőinek folyamatos forrásellátottságát és magas színvonalú szakmai támogatását.

Bár fő profilunknak a faktorálást tekintjük, a közeljövőben tervezzük a pénzügyi szolgáltatási tevékenység kibővítését.

Üzletpolitikánkban a partnerekkel való személyes kapcsolaton alapuló, egyénre/üzletre szabott, gyors és szakszerű ügyintézést tartjuk szem előtt. Ennek köszönhetően számos ügyfelünkkel már több évre visszatekintő, folyamatos üzleti kapcsolatot ápolunk. Nem véletlen, hiszen a faktorálási szolgáltatás igénybevétele, illetve a szerződéskötést megelőző ügyfél és adósminősítési munka során a faktor és ügyfelei között kialakult bizalmi viszony, és az ehhez társuló pénzügyi tanácsadás segítségével partnereink napi likviditási gondjai csökkennek, pénzeszközeiket gazdálkodásukba visszaforgatva jobban ki tudják használni növekedési lehetőségeiket, és a velünk való együttműködés eredményeként gazdálkodásuk körülményei jelentősen javulnak.

Ha Ön még sohasem faktorált, vagy még nem a mi ügyfelünk, lépjen velünk kapcsolatba és megismertetjük a faktorálás előnyeivel, ügymenetével, a szolgáltatásban rejlő lehetőségekkel. Olvashat az e-Faktor Zrt. Cégprofiljáról, valamint megismerheti üzletszabályzatunkat, illetve a faktoráláshoz kapcsolódó egyéb dokumentumokat. Ha mindez megnyerte tetszését, felkeltette érdeklődését, keressen bennünket!

e-faktor