Szeretettel köszöntjük az e-F@ktor ZRt. oldalán. Társaságunk a gazdálkodó szervezetek elkötelezett támogatója pénzügyi lízing, hitel és kölcsön nyújtás, illetve kezesség és garancia vállalás terén. Az e-F@ktor ZRt. szakértő munkatársai fontos feladatuknak tartják a partnerekkel, ügyfelekkel való együttműködést és az ő igényeiknek leginkább megfelelő megoldás, megoldások megtalálását. A társaság vezetése sok éve áll kapcsolatban kisebb – nagyobb vállalkozásokkal, fogékony az ügyféligények iránt, nyitott az innovációra és kiszámítható, stabil működésre törekszik.

Az Önök ambícióinak megvalósításáért segítségünkre vannak a korszerű informatikai eszközeink és modern, univerzális, de személyre szabható pénzügyi megoldásaink. A cég legnagyobb értékét tapasztalt munkatársai alkotják. A szervezet nagy mértékben támaszkodik alkalmazottai elkötelezett, magas szintű, innovatív szakmai munkájára és büszkeséggel tölt el minket, hogy örömmel és odafigyeléssel szolgálják ki Önöket, ezzel is növelve meglévő és leendő ügyfeleink bizalmát.

Felelős szolgáltatóként számunkra a professzionalizmus a likviditásban, mint cél nem pusztán külső elvárás, hanem belső elhivatottságból fakad. Reméljük, mihamarabb ügyfeleink között köszönthetjük az Ön vállalkozását is!

Üdvözlettel: Dr. Bíró Levente ügyvezető, az Igazgatóság elnöke

e-faktor

MNB engedély száma: H-EN-I-552/2020 Cégjegyzékszám: 01-10-044345 Adószám: 12470321-2-41

A befolyásoló részesedéssel rendelkező közvetlen tulajdonos neve: Haritas Kft. 

vele szoros kapcsolatban álló személy neve: Hartmann István, Tulajdoni hányada 99%, szavazati hányada 100%.