Az Ön vállalkozásának mennyire vannak ideálisra csökkentve a költségei?

 

Persze, tudom a választ: Ön már átgondolt mindent, nincsenek felesleges kiadások a cégben!

Azonban az idő előrehaladásával érdemes ezt a kérdést újra és újra átrágni. Hiszen mindig akadnak olyan lehetőségek, amik tavaly még nem is léteztek, idén pedig már egyre jobban elterjedve segíthetik az Ön vállalkozását.

Egy ilyen lehetőség az egyre jobban elterjedő e-szerződés.

Mi is az az e-szerződés: egy olyan szerződéstípus, amikor a szerződő felek nem egy személyes találkozó keretében írják alá a szerződést, hanem elektronikus formában, egymástól akár távoli helyszínen.

És miért is jó ez egy vállalkozásnak?

  • Persze ha Önnek, mint cégvezetőnek rengeteg ideje van, akkor ez nem biztos, hogy előny, de egy e-szerződéssel IDŐT takaríthat meg és a felszabadult időt másra tudja fordítani. Mondjuk bevételtermelésre.
  • Papírköltséget, tárolási költséget tud megspórolni vele, és már ne is említsük egy-egy nagyobb szerződés aláírásához kötelezően tartozó egyéb költségeket: kávé, üdítő …..
  • Biztonságosan tudja a későbbiekben tárolni a szerződést: nincs elveszett, elégett, kávéval leöntött dokumentum sem. És természetesen a tárolt dokumentumokhoz való hozzájutás is egyszerűsödhet.
  • Környezetbarát.

És természetesen akkor is dönthet az e-szerződés mellett, ha csak simán szereti az innovatív eszközöket alkalmazni.

Már egyre több szolgáltató tud segíteni abban, hogy cégében is bevezesse ezt a lehetőséget, így Önnek is érdemes utánajárnia!

Categories:

Tags:

Comments are closed